Annelis hud och makeup

Känner du att din hy behöver fräschas upp? Efter en lång kall höst och vinter är det lätt att känna sig lite blek och glåmig. På Annelis hud och makeup i centrala Falun kan du få hjälp att känna dig piggare och se yngre ut. De är noggranna med att alltid erbjuda professionell service för att du ska känna dig trygg. Annelis hud och makeup ligger på Koppartorget i Falun och vi har öppet varje dag mellan tolv och fyra eller elva och tre. Välkommen in om du vill göra en behandling eller köpa nya produkter till ditt ansikte eller till din kropp.

Annelis hud och makeup har varit en stark aktör på skönhetsmarknaden i Falun under en lång tid. Hit kan du vända dig om du vill förlänga dina fransar, göra en avslappnande ansiktsbehandling eller prova på en brasiliansk vaxning. Vi har även ett stort sortiment av olika skönhetsprodukter som rengör och återfuktar din hy. Rådgör med Anneli själv eller fråga någon av alla kompetenta medarbetare, vi finns här för att svara på alla dina frågor. Varför inte ge dig själv en klassisk massage i present? Man behöver inte ha någon särskild anledning till att skämma bort sig själv. Välkommen in!

Annelis hud och makeup utökar utbudet

Här på Annelis hud och makeup är vi glada över att vi alltid är i framkant vad gäller mode och skönhet. Det är viktigt att ta ordentligt hand om sin kropp, det är trots allt den enda vi får. Om du vill piffa upp ditt utseende ordentligt kan vi varmt rekommendera en av våra nya behandlingar – en ögonfransförlängning. Att förlänga ögonfransarna är ett mode som ökar idag. Det är ett bekvämt sätt att se till att alltid vara redo för party, utan att behöva sminka sig. Behandlingen tar lite tid där du som kund får ligga och slappna av och lyssna på avkopplande musik.

Annelis hud och makeup utför manikyr