Behandlingar inom hudvård

Det finns mängder av olika behandlingar inom hudvård. Dessa behandlingar är till för att ge dig och din hud en ny lyster och känsla av välbehag. På de flesta skönhetssalonger kan man välja mellan att bara behandla en lokal del av kroppen eller ge hela kroppen en uppfräschning. Det är skönt att både få massage, ansiktsbehandling och ge extra fokus på det känsliga området kring ögonen. På många salonger går det att boka ett paket som innehåller ett utvalt antal vårdande moment för en enskild person, för ett par eller för några vänner som går ihop. Ta hand om dig själv på ett spa.

Det finns några behandlingar som har blivit klassiska av en anledning. När hösten och vintern har gjort sitt avtryck på hyn i ansiktet tycker många att det är skönt med en ansiktsbehandling. Med hjälp av olika oljor, serum och massage kan en hudvårdsexpert ge dig och ditt ansikte nytt liv. Ofta märks effekten direkt, både visuellt och i hur huden känns. En annan populär behandling är massage för nacke och axlar. Vi är många som tillbringar alldeles för många timmar framför en datorskärm med axlarna framskjutna under hakan. En välgörande handpåläggning kan mobilisera dina muskler och göra att du slappnar av och får en effekt som håller i sig.

Behandlingar för honom

Länge har hudvård och spaupplevelser varit förbehållet kvinnor men i och med ett ökat intresse hos män finns numera många populära behandlingar för honom. Vad sägs om en skön ansiktsmassage, välgörande behandling av hyn och kanske en vaxning eller barbering av skäggväxt och mustasch? Oavsett vilken klinik du vänder dig till anpassas varje olja och kräm till att passa just din hud och dina efterfrågningar. Att tillföra extra syre till hyn i ansiktet via ett serum är ett minimalt ingrepp som ger stor effekt i och med att det syresätter blodet i ansiktet vilket gör att hyn får spänst och lyster.