Ögonfransförlängning

Har du någon gång funderat på att göra en ögonfransförlängning? Eller så kanske du inte har kommit så långt som till att faktiskt överväga det, men du kanske är intresserad av att veta mer om vad det faktiskt innebär. Oavsett hur mycket du har funderat över det hela, och hur långt du eventuellt har kommit i dina planer så kan det vara bra att veta hur en fransförlängning funkar och vad du bör tänka på om du bestämmer dig för att testa detta.

Så fungerar en fransförlängning

Det första som måste påpekas är att det är stor skillnad på lösögonfransar och på en ögonfransförlängning. Lösögonfransar sätter du vanligtvis på själv hemma framför spegeln, medan du behöver besöka en salong för att göra en riktig fransförlängning. Här limmas fransar på dina vanliga ögonfransar med hjälp av en typ av lim som är särskilt framtaget för just den här typen av produkter och ändamål. Det är viktigt att du väljer en välrenommerad salong där medarbetarna är duktiga på att utföra den här typen av behandlingar. På så sätt kan du räkna med ett fint och hållbart resultat.

Det uppnår du med en ögonfransförlängning

Varför kan det då vara aktuellt att göra en ögonfransförlängning? Det kan helt enkelt bero på att du har tröttnat på att använda mascara dag ut och dag in för att få till synes långa och täta fransar. Kanske har du upptäckt att kvalitén på dina fransar försämras av mascaran, eller så tycker du att det tar för lång tid att uppnå ett tillfredsställande resultat på morgonen. Då kan en fransförlängning vara till stor nytta. Den kan ge ett naturligt, vackert resultat med långa, täta ögonfransar i god kvalitet. Med dessa på plats slipper du tänka på mascara, vilket gör att du sparar tid men du utsätter heller inte dina egna fransar för slitage på samma sätt som när du lägger daglig makeup. Plötsligt behöver du inte ens lägga färg på fransarna när du ska på fest, i hopp om att åstadkomma längd och volym. Du har precis det resultat du önskar både till vardags och fest.

Att välja salong

När du ska göra en ögonfransförlängning är det viktigt att du väljer salong med omsorg. Det finns gott om salonger som utför den här typen av behandlingar, och även många som utför behandlingarna på hemmabasis i hemmet. Här rekommenderas starkt att du är noggrann när du gör ditt val. Resultatet kan nämligen variera kraftigt beroende på vem som utför arbetet. Ta dig tid att titta på recensioner och omdömen från kunder och se till att recensionerna då gäller just fransförlängning. Det hjälper dig inte speciellt mycket att veta vad någon anser om förmågan att plocka bryn exempelvis, så se till att ta del av relevanta omdömen. Naturligtvis kan du också passa på att jämföra priser på tjänsten hos olika företag, men låt inte priset fälla ensamt avgörande kring vem som ska få förlänga dina fransar. Det viktigaste är trots allt ett tillfredsställande resultat med långa, tjocka fransar som håller länge.